Окръжната прокуратура в Перник привлече в качеството на обвиняем 41-годишен

...
Окръжната прокуратура в Перник привлече в качеството на обвиняем 41-годишен
Коментари Харесай

Задържаха 41-годишен мъж, убил съпругата си в Перник

Окръжната прокуратура в Перник притегли в качеството на обвинен 41-годишен мъж по досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране. На този стадий от следствието е открито, че на 29 април той е предизвикал гибелта на брачната половинка си, оповестяват от държавното обвиняване.
 
Извършени са огледи на местопрестъпление в жилище на ул. " Юрий Гагарин " в кв. " Изток " и в резервоар за боклук, намиращ се в междублоково пространство. По информация на NOVA единствено преди няколко месеца, след скандал с жертвата, обвиненият се е прострелял с газов револвер.
 
Преди години той е претърпял случай и поради това са проведени благотворителни акции, като точно събраните средства са били в основата на абсурда. След конфликтна обстановка жертвата е потърсила протекция, като през декември тя и децата им се изнесли от общото жилище.
 
Преди 2 месеца обаче заживяла още веднъж при него. Децата са останали при родителите на майката. Именно това е и адресът, до който мъжът не е имал право да пристъпва, откакто от Районната прокуратура в Перник издават ограничаваща заповед.
 
Мъжът е арестуван за период до 72 часа. Aко бъде приет за отговорен, той ще получи от 10 до 20 години затвор. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР