Окръжната прокуратура в Габрово разследва убийството на 43-годишния мъж, който

...
Окръжната прокуратура в Габрово разследва убийството на 43-годишния мъж, който
Коментари Харесай

Все още не е задържан извършителят на убийството в с. Сенник

Окръжната прокуратура в Габрово проверява убийството на 43-годишния мъж, който нощес беше убит пред дома си в севлиевското село Сенник.

Работи се по всички вероятни версии. Извършителят към момента не е арестуван, не е намерено и оръжието, с което е стрелял. Адвокатът на убития Мирослав Янков съобщи за Българска национална телевизия, че той е получил закани за живота си и е подавал сигнали в прокуратурата за тях.

Снощи малко след 19 часа Мирослав Янков излязъл на открито, с цел да прибере колата в двора на къщата си. Малко по-късно се чули два изстрела.

Убитият е с богато престъпно досие. Съседи описват, че постоянно е влизал в спорове с кмета на селото и с полицията. Кметът Момчил Кънчев обаче отхвърли тези изказвания и съобщи, че е избягвал да поддържа връзка с Мирослав. Адвокатът му съобщи, че нееднократно те са се решавали в съда. По думите му в тази ситуация евентуално става въпрос за поръчково ликвидиране.

" Не е ликвидиране от битов темперамент, моят доверител няма своите доброжелатели, само че в последна сметка проверяващите са тези, които ще открият обективната истина ", съобщи юрист Радослав Балтов.

Адвокат Балтов добави още, че Мирослав Янков не е търгувал с опиати и не е осъждан за това, каквато версия се появи след убийството му. Разследването по случая продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР