Окръжната прокуратура - София привлече към наказателна отговорност извършители на

...
Окръжната прокуратура - София привлече към наказателна отговорност извършители на
Коментари Харесай

Баща и син са с обвинения за убийството в Елин Пелин

Окръжната прокуратура - София притегли към наказателна отговорност причинители на ликвидиране на мъж в с. Гара Елин Пелин и причиняване на междинна телесна щета.

Минути преди среднощ на 8 юли на тел. 112 бил подаден сигнал за двама ранени мъже пред денонощен магазин в с. Гара Елин Пелин. Незабавно на място били изпратени екипи на полицията и незабавна помощ. Установено било, че при зародил скандал сред четирима поданици на селото, прераснал в разпра, на двама от тях са нанесени прободни рани.

Смъртта на единия потърпевш - 51-годишен мъж, е установена от незабавните медици. Другият - мъж на 53 години, бил превозен в болнично заведение с прободно пострадване в корема, без заплаха за живота, прецизират от полицията.

След оперативно-издирвателни дейности на криминалистите от ОДМВР - София и районно управление (на МВР) - Елин Пелин причинителите са открити. В качеството на обвинени са привлечени татко и малолетният му наследник - 52-годишният И.И. и 16-годишният С.П. Двамата са арестувани за период до 72 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Софийската окръжна прокуратура. Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на ограничения за неотклонение " задържане под стража ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР