Окръжна прокуратура-Ямбол ръководи досъдебно производство, по което се разследва смъртта

...
Окръжна прокуратура-Ямбол ръководи досъдебно производство, по което се разследва смъртта
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва смъртта на 69-годишния мъж в болницата в Елхово

Окръжна прокуратура-Ямбол управлява досъдебно произвеждане, по което се проверява гибелта на 69-годишен мъж  в болничното заведение в Елхово, оповестиха от обвиняването.

Разследваното действие се е случило на 28 октомври. По досъдебното произвеждане е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да откри повода за гибелта на 69-годишния мъж.

Разпоредено е изземването на цялостната документи за лекуването на умрелия. Тя би трябвало да бъде предоставена от болничното заведение и от персоналния доктор на потърпевшия.

Припомняме, че възрастният мъж е умрял, минути откакто е бил изписан от Коронавирус отделението на болничното заведение в Елхово, съобщи . 69-годишният мъж е умрял, още преди да е напуснал постройката на лечебното заведение. Трагедията се разиграва пред очите на околните му, които са там, с цел да го приберат у дома.

„ Баща ми беше настанен в болница на 18 октомври с двустранна бронхопневмония. В началото положението беше по-леко, стартира да се усъвършенства, само че след това се утежни. Имаше потребност от О2, сложиха го на кислороден уред. Вечерта преди да го изпишат ми споделиха, че положението му се усъвършенства, само че остава сериозно. 

Казаха, че е почнал да изхвърля течности, което е добър знак, само че идващите 3-4 дни са сериозни и би трябвало да го следят ”, описа Иванка Георгиева, която е щерка на умрелия.

" На сутринта обаче мъжът е изписан. За това схваща близка, която всяка заран му носи храна. Роднините му не са известени . Мъжът не е можел да се движи и положението му е било тежко ", твърди още щерка му.

От болничното заведение обявиха, че ще отговорят документално на всички запитвания, само че досега позицията им не е показана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР