Окръжна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда

...
Окръжна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят мъж, убил жена си и още един човек при катастрофа във Врачанско /снимки/

Окръжна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Стилян Р. за гибелта на жена му и още един човек при злополука.
Около 14:20 ч. на 12.08.2018 година обвиненият, който работи в АЕЦ "Козлодуй ", управлявал лек автомобил „ Тойота “ в посока от село Борован за Добролево. Заедно с него на предната дясна седалка пътувала брачната половинка му – Геновева Р. Двамата се прибирали от отмора.
Водачът се движел със скорост 97 км/ч, при допустимата по закон отвън обитаемо място 90 км/ч. В един миг Стилян подхванал маневра изпреварване на ТИР, движещ се пред него, като навлязъл в насрещната лента на пътното платно. В същото време в нея се намирал лек автомобил „ Хюндай “ с лидер А.П. и пасажер на предната седалка. Колата на обвинения предходна в непосредствена непосредственост пред него, неосигурявайки свободен път на задоволително разстояние за изпреварване и се блъснала челно в другото МПС.
Вследствие на настъпилото ПТП, лидерът на л.а. „ Хюндай “ А.П. и брачната половинка на обвинения, возещата се на предната седалка в колата му, умряли на място. Според заключението на направените съдебно-медицински експертизи аргументите за гибелта им са съчетани контузии, довели до положение, несъвместимо с живота.
Обвиняемият и пасажерът в „ Хюндая “ получили разнообразни по тежест пострадвания, само че се възстановили.
Предстои наказателното произвеждане против Стилян Р. да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР