Окръжна прокуратура - Варна започна ръководството на образувано досъдебно производство

...
Окръжна прокуратура - Варна започна ръководството на образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

32-годишен е задържан и се разследва за опит за убийство във Варна

Окръжна прокуратура - Варна стартира управлението на формирано досъдебно произвеждане по отношение на опит за съзнателно ликвидиране на млад мъж в морската столица.

Престъплението е осъществено към 19:15 часа на 12 април, на улица в ж.к. " Васил Левски ". Пострадалият е 30-годишен мъж, който е настанен за лекуване в болнично заведение с прободни рани по тялото, с заплаха за живота.

Във връзка със случая, е арестуван 32-годишен мъж, чиято съпричастност към осъщественото тежко закононарушение се обяснява. Към момента не престават дейностите по изясняване на събитията към действието - осъществен е оглед на местопроизшествието, разпитват се очевидци на случилото се, както и е назначена съдебно-медицинска експертиза. При осъществените досега претърсвания и изземвания, с изключение на движимости, отнасящи се директно към закононарушението, е конфискувано известно количество наркотични субстанции.

Предстои наблюдаващият прокурор да извърши разбор на събраните доказателства и да реши налице ли са задоволително такива за привличане към наказателна отговорност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР