Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 23-годишния Ф.М. за

...
Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 23-годишния Ф.М. за
Коментари Харесай

Варна предаде на съд 23-годишен мъж за разпространение на наркотични вещества

 Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 23-годишния Ф.М. за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс., оповестиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

През август 2020 година обвиненият бил тестван от полицейски чиновници, изпълняващи своите служебни задължения. По време на инспекцията, Ф.М. непринудено предал плик, съдържащ суха тревиста маса, и още три по-малки пакетчета със същото наличие. Експертната информация посочила, че конфискуваното вещество е марихуана с общо тегло 47,68 грама.

Обвиняемият бил прочут на органите на реда и осъждан, като съдът одобрил съглашение, в действие от 8 септември 2020 година за осъществено през април 2020 година закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс. Наложено му било наказване отнемане от независимост за период от две години, осъществяването на което било отсрочено с изпитателен период от 5 години и санкция в размер на 5 000 лева

Предстои Варненският областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против 23-годишният Ф.М. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост от две до осем години и санкция от пет до двадесет хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР