Окръжна прокуратура-Шумен задържа 59-годишен мъж, обвинен в участие в организирана

...
Окръжна прокуратура-Шумен задържа 59-годишен мъж, обвинен в участие в организирана
Коментари Харесай

Разбиха схема за фалшиви документи и шофьорски книжки

Окръжна прокуратура-Шумен задържа 59-годишен мъж , упрекнат в присъединяване в проведена незаконна група за фалшификации на документи . Между 10-11 юни са арестувани причинителят, мъж на 59 години с букви В.Б, подбудителят Ю.М на 54 от Шумен, К.К - помощник на 66 години от Разград, и В.Б, брачната половинка на причинителя, на 40 години, също взела участие в схемата. Задържаните са привлечени към наказателна отговорност за закононарушение обвързвано с подправяне на документи за идентичност и свидетелства за ръководство на МПС по британски пример.

Групата е работила от март 2020 година до юни 2023 година в България . Извършителят изготвял подправените документи против възнаграждение, а другите имали задачата да набират клиенти. Когато купувачите заплащали за " услугата ", получавали стремежи документ, кадърен да бъде употребен незабавно.

Специализираната прокуратура стартира следствието на случая през 2020 година, което продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Шумен. Съдът в Шумен дефинира задържането на причинителя за период до 72 часа, след което следва довеждане пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Решението на Окръжния съд в Шумен за задържане предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
 Митничари задържаха елетронни цигари за над 1 450 000 лв.
Митничари задържаха елетронни цигари за над 1 450 000 лв.

Общо са били открити 42 000 контрабандни електронни цигари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР