Окръжна прокуратура-Русе повдигна обвинение на 34-годишен мъж във връзка с

...
Окръжна прокуратура-Русе повдигна обвинение на 34-годишен мъж във връзка с
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над главата на жестокия убиец от Русе

Окръжна прокуратура-Русе повдигна обвиняване на 34-годишен мъж по отношение на формираното на 08.10.2019 година досъдебно произвеждане за убийството на В. Б. В. /на 36 години/ в гр. Русе.

Обвинението против причинителят на действието В. Р. А. е за закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 от Наказателен кодекс – съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата.

Стана ясно кой е бруталният палач от Русе

С разпореждане на Окръжна прокуратура–Русе, от 09.10.2019 година, обвиненият е арестуван под стража за период до 72 часа. Предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Русе за взимане на мярка за неотклонение задържане под стража.

По делото са осъществени всички нужни първични следствени дейности – огледи, разпити на очевидци, в това число и пред арбитър от Окръжен съд – Русе, приобщени са материални доказателства и са назначени експертизи. Сформиран е екип от проверяващи служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи – Русе, които да проведат следствието по делото.

Смразяващи елементи от касапницата в Русе

За осъщественото закононарушение, в законът е планувано наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР