Окръжна прокуратура Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Цветан

...
Окръжна прокуратура Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Цветан
Коментари Харесай

Цветан убил баща си с 10 удара с нож, докато другите спят!

Окръжна прокуратура Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на Цветан Ангелов, на 20 година, за това, че съзнателно е умъртвил другиго, като действието е осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост - закононарушение по член 116 алинея 1 т.6 прочие 2 и пр.3 по отношение на член 115 от Наказателния кодекс. На 22 юни 2017 година, към 1 часа, в дежурната на Шесто районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив бил получен сигнал, че в апартамент на ул. " Ландос " е открит умрял Наско Ангелов, на 55 година На място били изпратени полицейски чиновници, които открили, че по тялото на мъжа имало голям брой прободно-порезни рани, като покрай натрупа е открит и конфискуван нож с дължина на острието 15 см.
По делото е открито, че на 21 юни 2017 година, към 22 часа, обвиненият Цветан бил дружно със свои близки в дома им на ул. " Ландос " в Пловдив. Около 22 часа всички легнали да спят, като в стаята на убития били щерка му и синът му Цветан А. Към среднощ дъщерята на потърпевшия събудила околните си, като им съобщила, че Цветан " блъснал с нож татко й ". Обвиняемият им споделил да не плачат и напуснал жилището.

Малко по-късно той бил открит от двама очевидци на близко кръстовище, които го отвели в Шесто районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. По делото е била назначена съдебно-медицинска експертиза, съгласно която по тялото на потърпевшия били нанесени 10 прободно-порезни пострадвания в региона на гръдния панер, коремната празнина и други места. Спрямо обвинения Цветан А. е взета мярка за неотклонение " задържане под стража " и той се намира в пандиза в Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР