Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо К.Б., на 33 г.

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо К.Б., на 33 г.
Коментари Харесай

Водач на съд за 30 лв. подкуп

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на К.Б., на 33 година

Той е предаден на съд за това, че на 25.03.2021 година в Пловдив е предложил 30 лв. на полицейски чиновник от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, с цел да не му сформира актове за открити административни нарушавания. 

На 25 март 2021 година в  Пловдив, към 19,30 ч., полицейски автопатрул спрял за инспекция на бул. „ Цар Борис Трети Обединител “ лек автомобил Мерцедес, ръководен от К.Б.

При осъществената такава чиновниците на Министерство на вътрешните работи открили, че лидерът не носел удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство и надзорен ваучър, уверение за осъществен механически обзор и не бил разполагаем документ, установяващ сключването на наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “.

Полицейските чиновници обяснили на К.Б., че за неналичието на документите следва за му бъдат формирани актове за определяне на административно нарушаване.

Един от тях влезнал в полицейския автомобил, с цел да напише актовете, а през това време към колата се доближил К.Б.

Той подал през отворения прозорец плик, съдържащ 30 лв., с цел да не бъде глобен. 

Служителят на Министерство на вътрешните работи не взел парите и незабавно уведомил дежурния проверяващ служител на реда.

По делото са разпитани очевидци, направени експертизи и други Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР