Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми М.М., на 50 г., К.Р.,

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми М.М., на 50 г., К.Р.,
Коментари Харесай

Задържаха трима наркодилъри

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинени М.М., на 50 година, К.Р., на 28 година, и Й.А., на 45 година, за това, че са държали за разпространяване повече от 1 кг високорискови наркотични субстанции – марихуана, кокаин и амфетамин – закононарушение по член 354а, алинея 1, вр. член 20, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Тримата обвинени се познавали и разпространявали наркотични субстанции измежду стеснен кръг лица на територията на област Пловдив. Наркотиците държали в жилище в гр. Пловдив. При извършена профилирана акция на полицията на 12 ноември 2022 година в пространствата са били открити повече от 1 кг марихуана, кокаин и амфетамин.

При осъществено претършуване и изземване са конфискувани мобилни телефони, електронни везни, машина за накъсване на марихуаната и други Същия ден К.Р. е бил спрян от полицейски чиновници за инспекция при ръководство на лек автомобил. Направен му е тест за приложимост на наркотични субстанции, който е отчел позитивен резултат за кокаин.

Тримата обвинени са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР