Окръжна прокуратура–Пловдив повдигна обвинение на Амет, наръгал и убил мъж

...
Окръжна прокуратура–Пловдив повдигна обвинение на Амет, наръгал и убил мъж
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Амет, убил мъж в „Арман махала“ след скандал за 20 лева

Окръжна прокуратура–Пловдив повдигна обвиняване на Амет, наръгал и умъртвил мъж след скандал за 20 лв. в „ Арман махала ”. Припомняме, че на 20 февруари, след разгулен запой сред мъжете е зародил спор, който след това е приключил съдбовно.
Прочетете още
Преди случая двамата се били събрали с другари в заведение и използвали алкохол. В един миг сред двамата зародил спор за невърнати 20 лв. от Амет на потърпевшия Смаил. Поради тази причина Амет се ядосал и отишъл до дома си, откъдето взел кухненски нож. Той се върнал пред заведението, където двамата се сборичкали и нанесъл прободни рани на Смаил, като малко по-късно потърпевшият е умрял на място. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и са пристигнали полицейски и медицински екипи. Амет се укривал в продължение на три дни в изоставена сграда.

На 23 февруари той бе открит от чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Подробности по случая бяха изнесени през днешния ден на брифинг на Окръжна прокуратура – Пловдив и ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив. В него участваха Ваня Христева, областен прокурор,  ст.комисар Васил Костадинов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, комисар Радослав Начев, заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, Мирослав Йосифов, наблюдаващ прокурор и гл. контрольор Венелин Костов, шеф на Трето районно управление (на МВР) – Пловдив.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР