Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда обвинителен акт срещу Р.М., убил

...
Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда обвинителен акт срещу Р.М., убил
Коментари Харесай

8-годишно момиче преживя най-тежкия ден в живота си: Мъж погуби баща й пред нея, защото го обидил

Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда обвинителен акт против Р.М., умъртвил с секира бащата на 8-годишно момиче, оповестиха от държавното обвиняване.
На 26.04.2019 година, към 19:36., в Троян, на паркинга пред блок в жк „ Хр.Смирненски “, Р.М. удря с секира в лявата част на шията 31-годишния М.И. от същия град – съгласно обвиняването гибелта е умишлена.
На 26.04.2019 година следобяд, братът на обвинения, бил в региона на люлките до склад за безалкохолни питиета в града, където се скарал с 8-годишно момиче. Той я нарекъл „ тъпанарка “ и й блъснал пестник, а тя го ритнала и избягала, като по-късно се оплакала на татко си.

Около 19:00 ч. на същия ден обвиненият бил пред блока, в който живеел. На скамейка пред входа седели С.М. – татко на обвинения, брат му и техен комшия, разговаряли. Около 19:30 ч. при тях пристигнал потърпевшият М.И., който почнал да му приказва, че синът му е блъснал щерка му. Бил в нетрезво положение, псувал и се заплашвал, като държал дясната си ръка обратно със сгънат пестник. Бащата на обвинения му споделил да си върви, тъй като е пиян, да пристигна на другия ден да се схванат. По време на разправията обвиненият, стоял на към 1,5-2 м и не се намесвал, само че в един миг отишъл до колата, взел от там секира, доближил се към М. И. и нанесъл мощен удар с брадвата в задната лява част на шията.

От удара потърпевшият паднал на земята, а извиканият екип на спешна помощ открил гибелта му.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Окръжната прокуратура в Ловеч е внесла в съда обвинителен акт против мъж за ликвидиране. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново.
Обвинението против Р.М. е за това, че на 26 април т.г. в Троян умъртвил с секира 31-годишния М.И. при битов скандал.
Очаква се насрочване на делото за разглеждане от съда. Ако мъжът бъде приет за отговорен, може да получи от 10 до 20 години затвор.

Агресията и жестоките последствия от нея са все по-често срещани в днешното българско общество. Случаите на принуждение в дома, учебното заведение, работното място и улицата непрекъснато нарастват и е извънредно време да бъдат взети някакви ограничения, считат хората.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР