Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа Драгомир Вълев,

...
Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа Драгомир Вълев,
Коментари Харесай

Страшна съдба застигна жестокия убиец на Милен Лудия

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа Драгомир Вълев, упрекнат в ликвидиране. Току що Бургаският съд гледа онлайн мярката му за неотклонение и се произнесе, че Вълев остава в ареста и след приключването на този период.

Драгомир е надупчил на сито Милен Лудия /38г./, след разгулен скандал в дома му, дотътрил го до леглото, поставил го там и го завил с родопско одеало. След това умерено заключил вратата извън, пуснал ключа в джоба си и излязъл.

Няколко дни по-късно Лудия бе открит от свои родственици мъртъв. съседи се обадили на татко му, че от жилището се носи неприятна миризма. Освен това, близо седмица не били виждали Лудия. Той бил гръмък комщишя, постоянно се събирал с приятели по чашка и вдигали тревога. Лудия имал психологично заболяване, откъдето идва и прякорът му, и бил епилептик. Той бил доста милозлив и краткотрайно бил прибрал някогашния пандизчия да живее при него.

Драгомир Вълев бил ужасно нападателен, палел на четвърт. Най- дребен жест или дума можели да отключат експанзията му.

Той лежал в пандиза девет години за същото престъпление- намушкал клошар, който умрял от раните си. Тази година излязъл на независимост и Милен Лудия го приютил. Скарването сред двамата станало след много изпит алкохол, споделиха проверяващи.

Престъплението е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.12, осъществено при изискванията на рисков рецидив.

По време на следствието е открито, че Драгомир е умъртвил 38-годишния мъж, нанасяйки му голям брой порезни рани в региона на шията, лицето, ръцете и краката. Престъплението е осъществено с нож, който Вълев сграбчил от кухнята.

Обвиняемият е открит с помощта на отличната съгласуваност сред Окръжна прокуратура – Бургас, чиновници от Отдел „ Криминална полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас и Второ районно управление (на МВР) – Бургас.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиненото лице.
Криминалисти припомниха, че след излизането си от пандиза, това лято Драгомир намушкал още веднъж клошар с джобното си ножче. Инцидентът станал в жк "Лазур ". Бездомникът бил от Пловдив, отървал се с една порезна рана и бил освободен след обзор в Спешното.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР