Окръжна прокуратура – Враца ръководи разследване по досъдебно производство за

...
Окръжна прокуратура – Враца ръководи разследване по досъдебно производство за
Коментари Харесай

ОП – Враца привлече в качеството на обвиняеми и задържа извършители на отвличане на жена в с. Алтимир

Окръжна прокуратура – Враца управлява следствие по досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 142, алинея 2, т. 2, вр алинея 1, вр. член 20, алинея 2 от Наказателен кодекс.

На 26.11.2022 година в с. Алтимир, област Враца, била отвлечена 31-годишна жена.

По първични данни действието е осъществено от петима мъже и с потребление на автомобил.

Незабавно под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Враца са били подхванати дейни дейности по откриване на закононарушението – разпити на очевидци, претърсвания и изземвания, вследствие на което потърпевшата е била открита.

Извършителите на закононарушението са открити - Д.В. ( на 44 години ) , Цв.И. ( на 29 години ) , К.И. ( на 34 години ) , С.Д. ( на 25 години ) , Б.Н. ( на 60 години ) .

По искане на Окръжна прокуратура привлеченият в качеството на обвинен Д.В. е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Неговите съучастници – Цв.И., К.И., С.Д, са привлечени към наказателна отговорност и с разпореждане на наблюдаващия прокурор са арестувани за период до 72 часа. В съда са импортирани претенции за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ и „ домакински арест “.

Продължават дейностите по следствието, както и издирването на Б.Н. от органите на Министерство на вътрешните работи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР