Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт спрямо М.М., на

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт спрямо М.М., на
Коментари Харесай

Рецидивист ограби момче на гарата

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на М.М., на 31 година

Той е предаден на съд за това, че на 08.03.2022 година, в Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, е лишил от 19-годишно момче джиесем и4 пари.

На 8 март 2022 година М.М. се намирал в региона на жп гарата. Той срещнал инцидентно потърпевшия 19-годишен юноша, който слушал музика от мобилния си телефон.

М.М. изискал да се обади на техен общ прочут, само че младежът му дал отговор, че нямал номера му и траял по улицата.

М.М. го настигнал. Застанал пред него, извадил нож с дължина към 15 сантиметра и го насочил към 19-годишното момче, след което му посочил и белезници.

Пострадалият се уплашил и спрял. М.М. прибрал ножа и белезниците и претърсил джобовете на якето на младежа, откъдето взел мобилен телефон, слушалки и портмоне със сумата от 60 лева

М.М. предизвестил,  че на 10 март 2022 година ще върне движимостите, при изискване че потърпевшият му заплати 300 лв. за тях. М.М. нямал такива планове. Същата вечер, той продал мобилния телефон за 150 лв., а парите похарчил.

Спрямо М.М. е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР