Окръжна прокуратура – Монтана предаде на съд 22-годишния Алекс П.,

...
Окръжна прокуратура – Монтана предаде на съд 22-годишния Алекс П.,
Коментари Харесай

Изправят пред Темида 22-годишния Алекс, пребил до смърт другар по чашка в Монтанско

Окръжна прокуратура – Монтана съобщи на съд 22-годишния Алекс П., упрекнат за съзнателно ликвидиране, осъществено с особена свирепост.



Ужасяващото закононарушение е осъществено на 1 февруари. Обвиняемият юноша, дружно с Илиян И. на 53 години, консумирали алкохол пред магазин в центъра на монтанското село Горно Церовене. Впоследствие двамата тръгнали по ул. „ Главна “. Пред една от къщите имало складирани на купчина дървени трупи.
Под влияние на алкохола и нападателния си темперамент, обвиненият взел едно дърво и нанесъл с него мощен удар на своя приятел по чашка в региона на главата. Пострадалият паднал, а обвиненият траял да му нанася голям брой удари с дънери и скачал върху тялото му.
След това Алекс потърсил помощ от живееща в близост жена, като я помолил да вдигнат Илиян. Свидетелката обърнала внимание на следи от кръв върху потърпевшия и към него. Казала на обвинения за догатката си, че мъжът е мъртъв. Видимо изплашен от случилото се, младият мъж декларирал, че го намерил паднал пред къщата й.



Подаден бил сигнал на телефон 112, след което на място пристигнали полицейските чиновници. В хода на следствието са били събрани доказателства за виновността на Алекс П. към жестокото ликвидиране.
Според заключението на вещото лице, изготвило съдебномедицинската експертиза, непосредствената причина за гибелта на Илиян И. е травматичен потрес, в резултат на тежка съчетана черепно-мозъчна и гръдна контузия.
Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР