Окръжен съд - Бургас наложи на мъж наказание от 15

...
Окръжен съд - Бургас наложи на мъж наказание от 15
Коментари Харесай

15 години затвор за мъж, пребил жестоко няколко пъти жена в Бургаско

Окръжен съд - Бургас наложи на мъж наказване от 15 години затвор при първичен непоколебим режим за опит за ликвидиране и нанасяне на телесни повреди на жена. Насилникът би трябвало да заплати на потърпевшата и 180 000 лева обезщетение, оповестиха от съда.

Мъжът е приет за отговорен в това, че в интервала 18 до 28 юни 2017 година на няколко пъти е пребил дамата с особена свирепост - с юмруци, ритници, гаечен ключ, дървена пръчка и други железни и дървени предмети. Побоите са осъществени на неустановени тъкмо места и дни на територията на община Несебър и община Приморско. Вследствие на жестокото принуждение, дамата е получила три междинни телесни повреди - обезобразяване на лицето, двустранно строшаване на две ребра; краткотрайно рисково за живота разстройство на здравето и коремна контузия, наложили интервенции.
 Обвиниха мъж в опит за съзнателно ликвидиране в София
Обвиниха мъж в опит за съзнателно ликвидиране в София

На потърпевшия е оказана своевременна и висококвалифицирана здравна помощ

Насилникът е приет за отговорен и за опит за ликвидиране с особена свирепост и по изключително непосилен за потърпевшата метод. Случката се разиграла в ранната заран на 29 юни 2017 година, в гориста околност на неустановено тъкмо място в община Средец. Мъжът нанесъл голям брой мощни удари на дамата с гаечен ключ и дървена пръчка и счупил челюстите и левия й лакът. Съдът регистрира, че на потърпевшата е породено непрекъснато общо разстройство на здравето, рисково за живота. След жестокия побой, нападателят превозил потърпевшата до УМБАЛ-Бургас, където й оказана здравна помощ.

Присъдата предстои на обжалване в петнадесетдневен период.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР