Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение

...
Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Ето го 20-годишния младеж, намушкал и опитал да убие полицай. Така не е плакал никой в съда

Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража на 20-годишния мъж, по отношение на който е повдигнато обвиняване за опит съзнателно да умъртви проверяващ служител на реда, предава Нова.
Служебният бранител на обвинения не възрази против направеното от прокурора искане. Самият обвиняем помоли да бъде върнат в ареста. Повдигнатото обвиняване е за тежко съзнателно закононарушение, наказуемо с отнемане от независимост от 20 до 30 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
След като съдът разиска доказателствата одобри, че е налице обосновано съмнение, че точно 20- годишният мъж е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност.
Независимо от събитието, обвиненият е неосъждан, съгласно съда е налице действителна заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение. Той е наркозависим и против него са водят следствия за други осъществени закононарушения.
Определението на съда предстои на обжалване с частна тъжба и/или митинг пред Пловдивски апелативен съд в 3-дневен период.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР