Окръжен съд – Силистра уважи искането на прокуратурата в областния

...
Окръжен съд – Силистра уважи искането на прокуратурата в областния
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките мъжа, пребил до смърт братовчед в село Добротица

Окръжен съд – Силистра почете настояването на прокуратурата в регионалния град и наложи мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинен за убийството на собствен родственик в село Добротица, община Ситово, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

55-годишният мъж е притеглен към наказателна отговорност за осъществено ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс. Жертва на тежкото закононарушение е родственик на обвинения.

На 2 януари 2022 година, 47-годишен мъж е открит на улица в село Добротица. Той бил настанен неотложно за лекуване в болнично заведение в безсъзнание, само че по този начин и не пристигнал в схващане. Няколко дни по-късно умрял. Тройна съдебно-медицинска експертиза открила, че мъжът е станал жертва на тежко престъпно закононарушение и гибелта му е насилствена.

Разследването по случая открило, че последно жертвата се срещнал с негов родственик, с който имали забранен спор. От събраните доказателства станало ясно, че 55-годишният му братовчед има директно касателство с осъщественото по отношение на него тежко закононарушение.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. След като съдът прегледа настояването на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение постанови " задържане под стража “ по отношение на обвинявания в ликвидиране мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР