Окото ви върви постоянно с вас. И затова все повече хора

...
Окото ви върви постоянно с вас. И затова
все повече хора
Коментари Харесай

С ново усещане за пространството и времето - така работи автомобилният дизайн днес

Окото ви върви непрекъснато с вас. И затова все повече хора придават огромно значение на цветовете и формите, когато купуват кола. Поради тази причина е изключително важно производителите на коли да знаят тъкмо какви са потребностите на техните клиенти.

Honda да вземем за пример има изключително интелигентна концепция в това отношение - при японския производител пълен екип от разработчици се оправи с вълнуващия въпрос за това по какъв начин новият SUV-Coupe HR-V може да обогати метода на живот на своите клиенти.

Привлекателният дизайн и просторният интериор са изключително значими за клиентите. След това идва и гъвкавостта на интериора, която би трябвало да предлага едновременно лекост и улеснение. Всичко това се следи в развиването на новите модели. Резултатът може да се види в истинския смисъл на думата - със своята комбинация от SUV дизайн и пространство, HR-V въплъщава качество, функционалност и деловитост, подчертават инженерите на марката.

Разработката следва правилото "човек максимум, машина най-малко " (M / M). Какво трябва да значи това? Технологията и дизайнът да служат главно за задоволяване потребностите на лидера и пътниците. Но какво се крие зад тази концепция? Каква е тайната на триумфа?

"При създаването на новия HR-V събрахме специалсти от различни дисциплини, възраст и пол. HR-V беше разработен от нулата и предлага функционалности, които са от изгода за всички пасажери ", обяснява ръководителят на проекта Коджиро Окабе - “Важно беше да се включат различни отзиви в процеса на разработване и да се развие превозно средство, което да обогатява метода на живот на нашите клиенти ” - подчертава Окабе.

Но по какъв начин инженерите са решили задачата и са създали изцяло ново чувство за пространство и време? Производителят на автомобили от Далечния изток разкрива, че ефикасното разположение на задвижващите съставни елементи и централно монтираният контейнер са били решаващи. Това значи, че четирима възрастни вече могат да се насладят на голям комфорт в HR-V - даже при по-дълги пътувания.

Инженерите акцентират, че естетиката на купето и SUV на новия HR-V би трябвало да носи енергия и динамичност. И в действителност - на пръв поглед автомобилът наподобява като направен от едно цяло парче. Например фаровете и решетката в цвят на купето се сливат съвсем безпроблемно в предната част. Специалистите също са работили с някои изящни трикове за задната част. Резултатът е впечатляващ - отварянето на задната врата, прагът предлага ниско ниво за натоварване и плоският под на багажника разрешават елементарно слагане на багаж макар купе-подобната линия на покрива.

Стигаме до интериора - там всички елементи на дизайна би трябвало да допринесат за великодушен вътрешен размер и въздушно усещане за пространство. Прозорците пропускат допустимо най-вече светлина. Това подсигурява прелестно чувство за простор и отличен аспект към външния свят, подсилен от хоризонталния дизайн на таблото и плоския похлупак.

Що се отнася до комфорта и пространството, HR-V е съвършен и за ваканционни пътувания с деца. Това се осигурява, наред с други неща, от така наречените "Вълшебни седалки ". Всъщност товаренето с разнообразни предмети и багаж, колела и други спортни, и битови уреди е елементарно съвсем като на магия. Ами тогава – палим и тръгваме на отмора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР