Около полунощ между събота и неделя на «Аспарухов мост» водачът

...
Около полунощ между събота и неделя на «Аспарухов мост» водачът
Коментари Харесай

Осем човека са ранени по пътищата във Варна и региона през последните дни, мотористите да внимават повече

Около среднощ сред събота и неделя на «Аспарухов мост» лидерът на мотоциклет «Хонда» П.Д. (41 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост и приложимост на алкохол с централизация от 1,44 промила в издишания въздух, губи контроли се блъска в мантинелата на моста. Това оповестиха от полицията във Варна.

Вследствие на случая мъжът получава фрактура на два пръста на ръката и фрактура на три пръста на крайници, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Вчера, към 13:00 часа, на бул. «Вл. Варненчик» във Варна, в локалното платно, лидерката на «Пежо» Д.Н. (32 г.) застига и блъска с огледало пешеходка, която се движи на пътното платно. Вследствие на случая дамата (78 година от Казанлък) получава контузни пострадвания в региона на лумбалната област, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

В петък пък, към 11:50 часа, на пътя от с. Тръстиково за Девня, лидерът на «Опел» И.И. (20 г.) от Варна, по време на придвижването си, лишава преимуществото и е блъснат от камион «Волво». Вследствие на случая са потърпевши две дами от първия автомобил – на 18 година и на 70 година, които получават контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

Пак в петък, около 12:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Сливница», лидерът на «Пежо» К.Х. (38 г.) от Русе, заради дижение с несъобразена с интензивността на придвижването скорост, застига и блъска «Форд». Вследствие на случая две дами (на 63 година и на 30 година, от Варна) от втория автомобил получават контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без заплаха за живота. 

Същият ден към 16:30 часа, във Варна, на бул. «Трети март», лидерката на «Пежо» Р.Т. (55 г.) от Аксаково, при съществуването на пътен знак " СТОП! ", не пропуща и блъска мотопед «Априлиа». Вследствие на случая е потърпевш лидерът му  (45 г.), който получава фрактура на гален, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Ден по-рано, към 20:30 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Виница», лидерът на мотоциклет «Ксинри» Ю.В. (47 г.) от Варна, по време на придвижването си, губи надзор и пада на платното за придвижване. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на дясна подбедрица, няма заплаха за живота му. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР