Около побоят със зетя на Николина Чакърдъкова изплуват все по-кървави

...
Около побоят със зетя на Николина Чакърдъкова изплуват все по-кървави
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова в шок! Изплуваха кървави подробности за зет й Симеон. Свидетелка каза истината

Около побоят със зетя на Николина Чакърдъкова изплуват все по-кървави детайлности, написа kliuki.bg. Кървавият екшън се разиграл в село Балдево. При пиянска кавга някогашният шурей на обичаната национална певица-Симеон Бакалов наръга с нож различен мъж. И изпрати в болница трима. Симеон Бакалов бе брачен партньор на дъщерята на националната певица, Мария Чакърдъкова. Двамата имат петгодишен брак, през който се раждат двете им деца, внучетата на Николина Чакърдъкова.
Симеон и Мария са разграничени, а майка и щерка се надяват проверяващите органи да си свършат добросъвестно работата и да намерят същинския провинен. Симон е арестуван и се води следствие.
Видеоклип и камерите оказват помощ на проверяващите. А изненадващите показания на свидетелка на кървавия побой прекатурва нещата на 100 и осемдесет градуса.
„ Уж ранените са престъпно проявени, тормозещи целия район.Пияна тайфа от 15 индивида замъкват Симеон в тъмна уличка край заведението и го пребиват, като скачат на главата му. Преди това те го наскърбяват и го назовават с какви ли не грозни имена.
В един миг нож изпада от единия нападател и зетят на Николина Чакърдъкова ги взима, с цел да се отбрани. А биячите сами се самонараняват. Раните не са им прободни, а порезни “, разкрива истината свидетелката на кървавия смут.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР