Около Коледа и Нова година е почти невъзможно да избегнем

...
Около Коледа и Нова година е почти невъзможно да избегнем
Коментари Харесай

С тези храни наистина ще отслабнете след празниците!

Около Коледа и Нова година е съвсем невероятно да избегнем обилните трапези, отрупани с пържоли, кюфтенца, сушени меса, сирена, питки и куп други вкусотии. Така че преяждането и по-скоростното качване на килограми са ни съвсем в забрадка вързани. Въпросът обаче е по какъв начин да влезем във форма и още веднъж на драго сърце да носим старите си облекла! Можем ли да отслабнем след празниците без ограничения?

Според експертите по хранене е най-важно да не се впускаме в строги диети и недояждане, тъй като минаването от една прекаленост в друга единствено ще стресира организма ни и няма да докара до мечтаните резултати.

Много по-добре би било, в случай че създадем равномерен преход и включим в менюто си избрани храни, които са и засищащи, и диетични. Задължително изискване също по този начин е те да са богати на витамини и минерали, тъй като през зимните месеци имаме огромна потребност от тях.

Заредете се с самообладание и приемете, че е доста по-здравословно за тялото ви, в случай че последователно се върнете към остарялото си тегло. Не рискувайте с непостижими диети и недояждане, тъй като може да се почувствате зле след внезапната смяна и да си навредите, считат диетолозите.

Според тях, с цел да се реализиран положителни резултати и да отслабнете след празниците, би трябвало се лимитират артикули като алкохол, солени, мазни, пържени и тестени храни. Необходимо е също по този начин да се акцентира на по-сериозна физическа интензивност.

А кои храни би трябвало да участват в менюто ви, с цел да се върнете към обичаните си облекла, можете да видите в галерията ни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР