Около Катрин Вачева винаги се случва нещо скандално. Но не

...
Около Катрин Вачева винаги се случва нещо скандално. Но не
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! На нож: Катрин Вачева нападна остро Тервел Пулев - бил голяма излагация в...

Около Катрин Вачева постоянно се случва нещо скандално. Но не всякога това е нейната съществена цел. Просто моделката е от хората, които рядко си държат езика зад зъбите, а думите й постоянно предизвикат ответни реакции. Наскоро видяхме Катрин да кулинарства в хитовото шоу „ Черешката на тортата ”, където обра овациите с кулинарен мурафет, макар че призна, че до неотдавна не е можела да готви. Освен с черпак в ръка, манекенката се появява все по-често и с микрофон в ръка. А компания в музикалния дебют й прави не какъв да е, а огромната българска певица Кристина Димитрова. Двете се сближиха около присъединяване си в риалити формата „ ВИП брат ” в миналогодишния сезон и както наподобява другарството им се оказва по-здраво от предстоящото. - Катрин, май последното, което хората чакат от теб, е да те видят пременена с готварска престилка? При присъединяване си в „ Черешката на тортата” демонстрираше забележителен нюх към детайла, декорирайки безусловно всеки зеленчук…
- В интерес на истината се усещам ужасно в тази си роля. Аз започнах да сготвям от обич – поради моя другар. Преди това, колкото и да съм имала съществени връзки, очевидно не са били чак толкоз съществени, с цел да желая да заживея с него, да сме 24/7 дружно. Имах огромно предпочитание да се науча да сготвям добре и той да види, и да оцени в мен, и това мое качество. В началото готвех изцяло неподготвено. Никой не ме е учил или показвал по какъв начин да комбинирам и подготвям продуктите. Научих се сама – с готварски книги и предписания по интернет. Но всичко ми се получаваше още от първия път, което доста ме въодушеви и стимулира да не спирам. Бях доста щастлива и чаках всякога с огромно неспокойствие реакцията и физиономията на приятеля си, с цел да схвана справила ли съм се или не. В „ Черешката” направих 5-степенно меню. А у дома постоянно върша и 3-степенно, което е необичайно за някои хора, които знаят, че не бях по готвенето, пък внезапно гурмета (смее се). Във всички ястия, които приготвях, влагах артистизъм, стараех се да изпиша с крем, декорация от бонбони, зарзават или плод името на моя другар или пък нашите букви – по този начин, че освен за „ Черешката” направих и сервирах креативен ястия, ами и у дома съм си такава.


С обичаното си кученце

- Сама ли готвеше във формата или някой ти оказа помощ?
- Исках храната ми да е вкусна, само че и забавно поднесена. Да радва сетивата и още от чинията да има резултата „ уааау”. Може би съм единствената участничка, която е станала в 5:30 сутринта за грим и прическа и която е извикала екипа за фотоси в 7:30 ч. Обикновено фотосите стартират към 11. Но аз си знаех какъв брой доста работа ме чака, какъв брой труд и творчество ще вложа в кухнята и всяка минутка ми е скъпа. Знаеш по какъв начин се прави другояче „ Черешката на тортата” – при огромна част от участниците всичко е авансово направено, демонстрират две-три неща за пред камерата. А аз нямах нищо квалифицирано. Близо 12 часа бях права и бях изпила безусловно две глътки вода. Исках всичко да е изпипано и направено.

- И в последна сметка една точка те отдели от огромната победа в шоуто. Победител стана Тервел Пулев.
- Да, и по тази причина имаше и всеобщо неодобрение в реакциите на хората по-късно. Но в последна сметка, в случай че аз не му бях дала своите 10 точки, той нямаше по какъв начин да завоюва. Заради приятелското си отношение взех решение да му ги дам, само че Тервел несъмнено не ги заслужаваше.

- Репликата на Тервел Пулев за изрязаната ти рокля и за какво си без долни дрехи изпод, обиколи интернет. Това подразни ли те по някакъв метод?
- За мен Тервел се изложи на моята вечеря. Не съумя да даде съответно пояснение за 8-те си точки и единствено сепнато измънка: „ Ами... доста й е сладостен десерта, другояче всичко друго е перфектно”. Е, оправдавам се, само че това го споделя човек, който предната вечер прави напълно шоколадов десерт??! Някак не му се получи и всички видяха, че той сподели на черното – бяло! Негова си работа, само че пролича! На неговата вечеря аз не видях готвене, а дългооо рязане на няколко домата, превръщане на месо на скарата, няколко изпържени скариди и 4 разрушени яйца?! А кое по какъв начин се прави?! Нищо, значимото е, че хората са го видели! Толкова доста хора ми писаха, желаят рецептите ми, споделят, че аз съм спечелилият – ето това ме радва, а не тази една точка разлика!

- Имаше задявка и сред теб и артиста Моньо Монев (д-р Мазов от „ Откраднат живот”, б.а.). Че надали не си му се подиграла, че реже храната си на дребни хапки съвсем като манекенка…
- Знаеш ли, аз за някои хора може да съм много хаплива, само че пък съм реалист човек. Казвам това, което мисля, въпреки в този момент групата ми да бе леко сухарска, да не употребявам друга дума, само че просто доста си мълчаха, пазеха се да не изтърван някоя дума не на място и все някой трябваше да приказва, това бях аз! Не се притеснявах нито да задавам въпроси, нито да слагам тематики, само че... Бях единственият живописен участник – все гледах да влагам хумореска, задявка, нещо разчупено. Така беше и към Моньо, само че очевидно не всички носят на подбив.
/В своя фейсбук профил след присъединяване си Катрин написа по адрес на артиста следното:
„ Моньо Монев... като ти стартира от името още... (смее се), та приключа някъде към цялостната ти сухария, никакво възприятие за комизъм, цялостен интроверт и лишен от всякаква страст човек! Кой си ти??... Защо не вземеш да станеш един даскал, като единствено знаеш да поправяш така и така нито дикция, нито гений имаш за артист, да не приказваме за външен тип! Мисля, че доста ще ти върви! Да готвиш не можеш, майтапа и шегата за теб са „ простотия”, артистът не бил „ шут”, комплексите и тук са ти допълнително! „ Режа си храната на дребни късчета по етикет и не хапвам като манекенка”, „ Ама, Катрин, по какъв начин ще има същинска кръв в сериала???” Оффф оф, оф... не бе, аз съм мудна и не знам?! Само един цялостен сухар може да реагира по този начин, бе разчупи малко бе, подеми закачката, обърни я в смях... отиграй го, въпреки всичко това е шоу, което би трябвало да забавлява фена, а ти тръгваш да ми се оправдаваш и да ми обясняваш „ сериозно” освен това кое по какъв начин е... И пред, и отвън камерите ти си „ актьор” в „ Мълчанието на Агнетата” или „ Исках да ми се получи, но нямах желание”!, бел. ред./


С артиста Моньо Монев, който не бе в въодушевление за комизъм

- А ти самата постоянно ли си носила на подбив? Имало ли е обстановка, когато не е било по този начин и си се засягала от нещо?
- Честно казано съм доста огромен хамелеон. Разчупен човек съм. Вземеш ли се прекомерно насериозно, то значи имаш проблем. Всеки път, когато някой някъде – в ефир или не – се е опитал да ме засегне, да вземем за пример с черен комизъм, постоянно откликвам стремително, тъй като имам доста бърза мисъл.
Не позволявам да ме злепоставят
Аз обичам шегите, закачките, по-лежерното другарство. А с Моньо си беше много тегаво. На няколко пъти му подавах всякакви нереалистични реплики, ей по този начин, за майтапа – като дали има същинска кръв в сериала. А той започваше да дава отговор съществено, а можеше да го отиграе по различен метод – да вземем за пример с „ еее, Катрин, по какъв начин издаваш в този момент такива секрети. Сигурно режем и хора…”.

- Сама сподели, че си хамелеон. Това ли изяснява и смелите ти опити в музикално отношение. Вече имаш ария с Кристина Димитрова – „ Изолатор”, която пожъна не дребен триумф. Но музиката е огромен скок!
- В интерес на истината постоянно съм желала да стана певица, още от дребна. Но в никакъв случай не съм имала смелостта да опитвам. Когато участвах във „ ВИП брадър” и имахме задача „ Златният Орфей”, като ме чу по какъв начин пея, Кичка Бодурова сподели: „ А, какво медно гласче имаш, пробвала ли си да пееш?”. Това ме погъделичка вътрешно като че ли и взех решение в действителност да опитвам. И когато в идващия миг име като това на Кристина Димитрова. Когато записвах в „ Балкантон” дори ми споделиха: „ Твоята бленда е съвсем като тази на Кристина”, което бе извънредно огромен комплимент за мен. Никога не съм ходила на уроци по пеене, не съм учена по какъв начин да вдишвам, по какъв начин да си употребявам гласа. Но имам огромно предпочитание да се оправя и с това.

- С Кристина Димитрова се сближихте в Къщата на „ ВИП брадър”, само че си продължихте другарството и отвън формата. А в този момент и работите заедно…
- Така е. Съчетаваме се в доста неща. И знаеш ли, хората доста ни се радват. Казват, че стоим доста добре една до друга на сцената. А аз имам възприятието, че цялостен живот съм пяла с Кристина – по този начин, както тя с Орлин Горанов (усмихва се). Спокойна съм, когато е към мен.

- А отвън музиката успяхте ли да се сближите?
- О, да. Много близки си станахме. Допитвам се до нея за доста неща. Първо на нея споделих и за „ Черешката”, тя беше доста впечатлена. Съветвам се с нея за песните. Тя бе първият човек, който чу и оцени и най-новата ми ария „ 12/11-Тази”. Хареса й, а се оказа, че аз мога да пиша и текстове, тъй като текстът е мой (смее се).

- …и в този момент ще правиш музикална кариера?!
- Ами. не знам още. Но имам огромно предпочитание да се науча и да схвана повече за музиката и техниките на пеене. Засега, както се споделя, бързам постепенно. Правя по една ария почти на година, само че това не е и по никакъв начин на ниска цена наслаждение. А аз нямам музикални продуценти, нито компания зад тила си, самопродуцирам се сега. Имам доста хрумвания за песни, само че всяко нещо с времето си.

Интервю на Анелия ПОПОВА

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР