Около 7000 лева са необходими на Мария Трифонова от село

...
Около 7000 лева са необходими на Мария Трифонова от село
Коментари Харесай

Мария се нуждае от 7000 лева, за да проходи

Около 7000 лв. са нужни на Мария Трифонова от село Синитово, с цел да може още веднъж да се изправи на крайници и да проходи. Жената от година е на легло. Разчита на грижите на сестра си Петка Трифонова. На нейните ръце са и двамата им възрастни родители, също инвалиди.

Мария е родена с нанизъм – невисок растеж. От години има проблеми с разнообразни стави по тялото си. Претърпяла е голям брой интервенции. До момента фамилията е успявало да се оправи единствено - теглили заеми, продавали земи. За идната намеса обаче околните й не могат да се оправят – към този момент им е останала единствено къщата, в която живеят.

Трифонова не е серпантина да работи, до момента в който е била на крайник. Учителка е по специалност, приключила е и „ Библиотечно дело “. Била е част от екипа на Езиковата гимназия, на ОУ „ Христо Ботев “, на други учебни заведения и ведомства. В момента обаче не може да се движи сама, безработна е и в невъзможност. Въпреки това не се отчайва. Вярва, че ще се намерят положителни хора, които да й оказват помощ да се върне към естествения си живот.

 

Банковата сметка, на която Мария чака поддръжката ни, е 02/0000000017508534, IBAN BG57STSA3000017508534, Банка ДСК, Мария Иванова Трифонова.

Желаещите да оказват помощ могат да се свържат с дамата и посредством нейния профил във Facebook.

Повече за борбената жена четете в идващите броеве на „ Пазарджишка Марица “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР