Около 50-тина души протестираха в неделния следобед в Асенoвград. Инициатор

...
Около 50-тина души протестираха в неделния следобед в Асенoвград. Инициатор
Коментари Харесай

Малоброен протест срещу действията на магистратите в Асенoвград

Около 50-тина души стачкуваха в неделния следобяд в Асенoвград. Инициатор на митинга бе Йордан Тодоров - татко на две от децата, потърпевши при сбиването с роми при язовир „ 40-те извора “ през лятото на тази година.
Мотив на уредниците за възобновяване на общественото неодобрение е настояването за бърз и обективен развой за и налагане на ефикасни присъди на упрекнатите.
Йордан Тодоров съобщи, че „ някой не желае да си свърши работата “ и акцентира, че щерка му и единият от треньорите, които пострадаха при абсурда, са извикани като очевидци по делото, вместо като пострадали. Точно в 16 ч. през вчерашния ден мнозината стачкуващи се събраха пред паметника на Цар Иван Асен II в Асенoвград. Първоначалният маршрут на протестното шествие бе плануван да премине през улица „ Съединение “ и „ Железния мост “, а като последна точка бе посочен централният площад „ Академик Николай Хайтов “ - пред постройката на Общината. Недоволните обаче отложиха това и останаха пред паметника на Цар Иван Асен II, където разискаха по-нататъшните си дейности по проблема.
Протестът протече спокойно, без ескалация на напрежение, в посочения ред и със засилено полицейско наличие на основни зони в Асенoвград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР