Около 50-60 наши сънародници на територията на Израел са поискали

...
Около 50-60 наши сънародници на територията на Израел са поискали
Коментари Харесай

Около 60 българи в Израел са поискали евакуация

Около 50-60 наши сънародници на територията на Израел са поискали евакуация. По информация на външното министерство се поддържа връзка с към 60 туристи и жители, които са поискали да се върнат у нас.

Тя записва шума от първите детонации като доста разнообразни от нормалните в региона и ловко разпределя хората да причакат нападателите

От ведомството обясниха още, че сега от страната Израел се извършват полети с понижен потенциал и българските управляващи работят съвеместно с други страни за извеждането на сънародниците ни освен с израелски авиолинии.

Очаква се в София да кацне под наем полет с българи от Тел Авив. Междувременно постоянен полет на една от ниско тарифните авиолинии за през днешния ден беше анулиран. Работи се и по извеждането на българите в региона на линията Газа.

Тя изясни, че се изготвя лист на непрекъснато пребиващите български жители в страната

Ангел е измежду съгражданите ни, които работят и живеят в Израел. Ще се прибере в България за месец, след това обмисля да се върне.

Част от сънародниците ни, попаднали в разгара на спора, обаче споделят, че им е мъчно да провеждат евакуацията си. От Външното ни министерство поддържат връзка с тях. Заявиха още, че летищата работят с понижен потенциал, а сънародниците ни може да се възползват и от непознати авиолинии, които към момента извършват полети.

От летище София обявиха, че за през днешния ден има плануван полето от и до Тел Авив, който би трябвало да се извърши от израелските авиолинии.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР