Около 4 хиляди души са се възползвали от нощния градски

...
Около 4 хиляди души са се възползвали от нощния градски
Коментари Харесай

4 000 души са се възползвали от нощния градски транспорт за 11 дни

Около 4 хиляди души са се възползвали от нощния градски превоз в столицата през първите 11 дни след стартирането му, или 350 - 400 души на вечер, сподели за „ Фокус “ Антон Деспотов, шеф Дирекция „ Експлоатация “ в Центъра за градска подвижност.

Той посочи, че най-натоварени са маршрутите Студентски град – Обеля и Люлин – Младост в дните петък и събота и добави, че досега няма регистрирани произшествия.

„ Около 4000 души, сред 350 и 400 на вечер употребяват градския нощен превоз. Хората към този момент ще почнат да разпознават нощния превоз и да го употребяват. Всеки един рейс е оборудван с най-малко две камери, които наблюдават държанието на жителите, при лидера има конфигуриран паник бутон и настрана във всеки рейс има кондуктор, който продава билети. Така няма да има никакъв даром, а и има двама индивида в рейса постоянно “, съобщи Антон Деспотов.

Той разяснява още, че в края на тази седмица ще бъдат редактирани разписанията на нощните линии за по-голямо улеснение на пасажерите, а също по този начин на всяка една спирка табелите ще бъдат сменени с такива, на които ще бъдат изписани часовете на прекосяване на рейсовете от нощния градски превоз.

„ Експериментално рейсовете по нощните линии ще продължат до края на годината ", сподели още Деспотов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР