Около 4-5 хиляди души са присъствали на протеста срещу зеления

...
Около 4-5 хиляди души са присъствали на протеста срещу зеления
Коментари Харесай

Рашков: На протеста срещу зелените сертификати имаше 4-5 хиляди души

Около 4-5 хиляди души са участвали на митинга против зеления документ пред Народното събрание на 12 януари. Това заяви министърът на външните работи Бойко Рашков по време на днешния парламентарен надзор.

" Понякога не е значимо какъв брой са протестиращите - по-малко протестиращи могат да създадат повече провали от по-голяма група ", сподели той и посочи, че 1143 служители на реда са били ангажирани с защитата на митинга.
Провал на първата експертна среща за коронавирус ограниченията, проведена след митинга на " Възраждане "
Не приказваме с публицисти, до момента в който не стигнем до някакъв консенсус. Така здравният консултант на премиера Кирил Петков проф. Радка Аргирова...
Прочети повече
Според Рашков органите на реда са показали извънредно толерантно отношение към жителите. " Получих и благодарствено известие от ръководителя на " Възраждане " (Костадин Костадинов, бел. ред.), тъй като полицейските чиновници работиха без щитове и по този начин дадоха сигнал на хората, че не са техни съперници. Това е една доста значима оригиналност в връзките сред протестиращи и полиция ", добави министърът.

" Полицаите, взели участие на този ден, заслужават реверанс за техния подвиг ", безапелационен беше Бойко Рашков и посочи, че няма данни за потърпевши жители, само че има потърпевши служители на реда.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР