Около 22 ч в понеделник вечер изстрели отекнали из улиците

...
Около 22 ч в понеделник вечер изстрели отекнали из улиците
Коментари Харесай

Двама мъже с медицински маски убили непълнотелетния сириец в Красна поляна

Около 22 ч в понеделник вечер изстрели отекнали из улиците на кв. Красна поляна. Минути по-късно към полицията е подаден и сигнал за пукотевица.

Пристигайки на мястото, органите на реда установили гибелта на малолетен чужденец. Момчето е на 17 години и е с арабски генезис, по непотвърдена информация - сирийски жител.

Убитият бил съпроводен от собствен другар - 35-годишен негов съотечественик, който останал незасегнат. Той разказал на пристигналите в кв. Красна поляна полицейски екипи, че двама непознати стреляли по малолетния му другар с револвер. Произвели голям брой изстрели. Спешна помощ удостоверила гибелта на младия сириец. Той е получил огромен брой огнестрелни рани в главата и торса.

Приятелят на убития дал на проверяващите и изложение на причинителите - атлетични и междинни на растеж, носили са тъмни облекла, а лицата им били прикрити от медицински маски. Свидетелят е арестуван от полицията.

Очевидецът е емигрант със статут за непрекъснато престояване, а убитият сириец е бил претендент за същия статут.

Огледите на мястото на престъплението са траяли до късно тази нощ. Разследващите работят по разнообразни версии и не изключват опцията убитият да е взел участие в противозаконен трафик на мигранти.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР