Около 20.00 часа тази вечер десет цивилни полицаи са влезли

...
Около 20.00 часа тази вечер десет цивилни полицаи са влезли
Коментари Харесай

Даниел Митов за тараша в дома на Борисов в Банкя: Като акция на Гестапо

Около 20.00 часа довечера 10 цивилни служители на реда са влезнали в дома на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя.

Първоначално от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Борисов е задържан и още трима души, измежду които Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севделина Арнаудова. Малко след 21.00 часа тази вест обаче бе изтрита от уеб страницата на Министерство на вътрешните работи, заяви Днес.

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов дефинира протичащото се като акция на Гестапо. Адвокатът Менко Менков заяви, че не го позволяват до дома на Борисов. „Нямам визия какво вършат. Очакват някаква заповед на някакъв шеф. Очаквам и мен да арестуват“, сподели Менков пред дома на Борисов.

Това е политическа принуда – по този начин Томислав Дончев дефинира дейностите на полицията. „Премиерът Кирил Петков на няколко пъти беше поканен в Народното събрание, вместо това изпрати полиция в дома на водача на позицията Бойко Борисов. Това има темперамент на политическа репресия“, безапелационен е Томислав Дончев.

„Обаждат се от цялата страна и се готвим за митинги. Вече сме уведомили управлението на Европейската национална партия за протичащото се“, сподели от своя страна Никола Николов, пиарът на ГЕРБ. Той посочи, че Менда Стоянова и Владислав Горанов са си в домовете си и никой не ги е арестувал. В дома на Арнаудова има обиск, разясни още той, представен от БГНЕС.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР