Около 20.00 часа снощи в Районното управление в Приморско е

...
Около 20.00 часа снощи в Районното управление в Приморско е
Коментари Харесай

България Скърби. Седем Души Намериха Смъртта Си В Морето, Три Са Деца

Около 20.00 часа нощес в Районното ръководство в Приморско е подаден сигнал за случай в морето. Туристи съобщили, че видели на плаж " Международен юношески център " да се дави юноша, само че до момента в който се провеждат да му оказват помощ, той потопен. Тази заран тялото е намерено и превозено за аутопсия в УМБАЛ-Бургас. Трупът е на 24-годишния С.Б., молдовски екскурзиант, дошъл в България на 31 юли т.г.

Вчера към 20.00 часа в морето в Приморско е открит трупът на 27-годишния П.Н. от Пловдив. Тялото е открито до пост 4 на южния плаж. Няколко часа по-рано водни спасители забелязали в морето двама давещи се, като подхванали дейности по спасяването им. Успели да извадят единия мъж, само че втория е отмъкнат от мъртвото неспокойствие във вътрешността в морето. Спасен е 27-годишният Ц.Н. от Пловдив, а брат му - близнак П.Н. е отмъкнат от бурното море. По-късно морето изхвърлило тялото му на към 300-400 м от мястото, където влезнал да плува.

Рано тази заран на северния плаж в Бургас е открит мъртвец на мъж, чиято идентичност към момента не е открита. Мъжът е на забележима възраст сред 50 - 55 години, междинен на растеж, с обикновено телосложение, бяла брада, бяла коса и челно оплешивяване. Трупът е бил гол, със запретната до раменете карирана риза с пай ръкав. На дясната и на лявата му ръце над китките има татуировки. При огледа забележими следи от принуждение по натрупа не са открити.

На север - морето край Дуранкулак изхвърли три детски тела. Вчера на неохраняван плаж до село Крапец в морето изчезнаха три момчета от шабленското село Спасово.

Днес телата на трите деца - момчета на 12 - 15 година, са открити и разпознати, заяви на Българска телеграфна агенция кметът на Шабла Мариян Жечев. Те са открити на към километър в южна посока от мястото на случая.

На фотографията: Червен байрак по цялата плажна линия в Бургас предизвестява на 11 август летовниците и къпещите се в морето за опасност
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР