Около 1000 души бяха евакуирани в заради бушуващите пожари след

...
Около 1000 души бяха евакуирани в заради бушуващите пожари след
Коментари Харесай

Пожарите в Западна Канада продължават, евакуират се хиляди хора

Около 1000 души бяха евакуирани в поради вилнеещите пожари след невиждана гореща вълна, оповестиха локалните управляващи, написа БГНЕС. Провинция Британска Колумбия е записала 62 нови пожара през последните 24 часа , сподели министър председателят Джон Хорган на конференция.

„ Не мога да очертая с акуратност какъв брой огромна е заплахата от нови пожари в този миг в съвсем всяка част на Британска Колумбия “, сподели Хорган. Град Литън, ситуиран на 250 километра североизточно от Ванкувър, " е претърпял структурни вреди и 90% от градчето е изгорено , в това число центъра на града ", сподели локалният народен представител Брад Вис.
 Пожар изпепели общинския пазар в Перник Пожар изпепели общинския пазар в Перник
Голям пожар пламтя в центъра на Перник. Огнената буря се е разразила в общинския пазар. " Щетите са огромни, само че потърпевши няма, значимото...

250-те поданици на селото бяха евакуирани още в сряда вечерта, ден откакто беше записана най-високата температура в Канада - 49,6 градуса по Целзий. Заповедта за евакуация беше удължена за жителите на към 100 парцела северно от Литън.

" Последните 24 часа бяха опустошителни за жителите на Литън ", написа министърът на защитата и добави, че канадските въоръжени сили " са подготвени да поддържат локалните поданици ”. За в този момент провинциалните управляващи не са съобщили за пострадвания или гибел, свързани с пожарите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР