Около 1/3 от вота се решава в последните дни. Борисов

...
Около 1/3 от вота се решава в последните дни. Борисов
Коментари Харесай

Социолози: 1/3 от вота се решава в последните дни

Около 1/3 от вота се взема решение в последните дни. Борисов прави единственото, което можеше да направи - взе акцията на ръчно ръководство. У него има оскърбление поради случката с Цветан Цветанов.
Това разяснява Първан Симеонов от Галъп, в утринния блок на Нова телевизия.

По думите му Борисов се пробва да направи малко по-голямата външна страна на ГЕРБ да бъде уплътнена до изборите. Според него на няколко пъти се е случвало Българска социалистическа партия да излезе малко напред, само че най-после ГЕРб съумява да активизира по огромната си външна страна. По думите му, в случай че ГЕРБ завоюва изборите това ще бъде обяснено като победа на Борисов, в случай че ги загуби - като загуба на Цветанов.

В предходната капмания Българска социалистическа партия малко изплаши гласоподавателите. Българска социалистическа партия печели от това противоборство Борисов - Радев, добави той.

Говорим по скоро за паритет на двете политичеки партии, сподели Евелина Славкова - социлог от Тренд. По думите й, водят се две акции в ГЕРБ доста видно. Дори за европейските избори приказваме за борба във вътрешнополитически проект, сподели още тя. Сблъсък сред Бойко Борисов и Корнелия Нинова в медийно отношение също може да окаже въздействие на акцията. Един от най-интересните конфликтите е, когато водачите на огромни партии излязат един против различен, сподели Славкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР