окираща прогноза е направил астрологът Нострадамус за британската монархия. Според

...
окираща прогноза е направил астрологът Нострадамус за британската монархия. Според
Коментари Харесай

Нострадамус предрекъл, че следващият крал на Великобритания няма да е Уилям

окираща прогноза е направил астрологът Нострадамус за английската монархия. Според Марио Рийдинг, който е написал книга за именития оракул, идващият крал на Англия ще бъде принц Хари.

Нострадамус предвижда, че крал Чарлз III ще абдикира, поради огромен публичен напън и то в интерес на " човек, който в никакъв случай не е очаквал да стане крал ". Соред Рийдинг става въпрос принц Хари.

Сега по-малкият наследник на Чарлз и лейди Даяна е едвам пети по линията на унаследяване след брат си Уилям и децата му – Джордж, Шарлот и Луи. " Принц Хари би трябвало да стане крал вместо него? Това би го направило крал Хенри IX на едвам 38-годишна възраст ", ​​цитира " Mirror ” експерт по астрология.

Малцина обаче имат вяра в сходно развиване на събитията, защото, с цел да стане Хари крал, е належащо принц Уилям и тримата му наследници да се откажат от престола. Освен това Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се отхвърлиха от кралските си трофеи и имат забранен спор с останалите членове на монархията, написа " Телеглаф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР