Оказва се, че връзката й с актьора вече е в

...
Оказва се, че връзката й с актьора вече е в
Коментари Харесай

Най-Накрая! Вижте Новото Гадже На Векилска! Не Е Врачански! Папарашки Снимки От Сега!

Оказва се, че връзката й с артиста към този момент е в предишното и пухкавата Марияна е в прегръдките на нов.

Новата й половинка не е някой прочут мъж, само че пък е прочут на сътрудниците й от бТВ. Те разкриват,че Векилска постоянно го водела в студиото, след което двамата си тръгвали на разположение.

Говори се, че новият ухажор е много по-млад от журналистката, написа hotarena.net. Той е бабанка и в случай че някой ги огледа от страни може да мине за неин гард. Но заради демонстрираната непосредственост сред двамата никой не би се заблудил, че нямат интимни връзки.



Снимки: ХотАрена

Векилска постоянно е била дискретна и ловко криеше любовния си разказ с Калин Врачански. Но напоследък толкоз е хлътнала по новия си, че не се удържа и обществено му разрешава някои интимни волности.

Бившата водеща била видяна да се целува и прегръща с него не в сенките на някоя дребна уличка, а на пъпа на София пред НДК.

Запознати обаче признават, че Марияна очевидно е състарена. Възвърнала си е част от предходното тегло, което съумя да стопи с изтощителна диета. Освен това въпреки, че се подложи на разкрасителни процедури към този момент е заформила и двойна брадичка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР