Оказва се, че след края на актуалният тв сезон, Сашо

...
Оказва се, че след края на актуалният тв сезон, Сашо
Коментари Харесай

Сашо Кадиев отсвири два сериала заради телевизията, но…

Оказва се, че след края на настоящият тв сезон, Сашо Кадиев се разделя с bTV. Това се случва, откакто в продължение на 11 години, той бе лице на „ Преди обед “. От медията към този момент са почнали да му търсят заместител, който ще поеме работата му с Деси Стоянова от есента.

 

Запознати настояват, че Кадиев самичък изискал да напусне медията, въпреки че не можел да се оплаче нито от заплащането, нито от екипа.

Ежедневното ранно ставане и 3-часовият ефир обаче го изтощили до краен лимит. Да не пропущаме и фактът, че съчетава всичко това с театрални представления, непрекъснати пътувания у нас и в чужбина и понякога – фотоси във  филми.

 

Актьорската му кариера страдала съществено от това, че работата му изисквала да е на непрекъснато разположение в малкия екран. Заради това единствено през последната година той отказал присъединяване в два сериала, в които му предложили освен забавни функции, а и положителни пари.

Предвид обстоятелството, че фотосите се точат по 10-12 часа на ден, а Сашо е в малкия екран до обяд, няма кой да го чака.

 

Телевизията се оказала кол в колелата и на театралните му изяви и заради тази причина в последно време не е имал съвсем никакви министър председатели. Играе единствено в старите си представления, с които обикаля по турнета, само че има упоритости за още забавни функции и награди. Неговата съществена цел е да гради кариера като артист, а не като тв водещ, още по-малко като публицист. Именно заради тази причина след 11 години в ефира на bTV е решил да постави точка след края на настоящия сезон.

 

Припомняме, че единствено преди година той бе пред уволняване, откакто се чу в ефир по какъв начин псува тогавашният министър председател Кирил Петков. Той обаче се извини за нецензурния си език и абсурдът бе замазан. Медията към този момент се чуди кой може да го замести до Деси Стоянова, поради, че двойката се трансформира в обичана на доста фенове. Поради тази причина се търси човек, който да припомня на Кадиев, само че да не го имитира. Задължително би трябвало да е занимателен и артистичен, с цел да компенсира сериозността на Деси.

Същевременно би трябвало да е известен, с цел да стартира незабавно да притегля фенове и да не се постанова да основава занапред фенска маса.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: btv Сашо Кадиев Деси Стоянова „ Преди обед “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР