Оказва се, че силните мъже също плачат. Актьорът Хю Джакман

...
Оказва се, че силните мъже също плачат. Актьорът Хю Джакман
Коментари Харесай

Мъжете също плачат

Оказва се, че мощните мъже също плачат. Актьорът Хю Джакман не можа да сдържи сълзите си по време на телевизионно изявление, разказвайки за майка си. Австралийската звезда се разплака при загатна за това по какъв начин е бил зарязан от нея, когато е бил на осем години.

Хю Джакман не можа да скрие вълнението си, по време на гостуването си в американското шоу " 60 Minutes ", до момента в който разказваше по какъв начин майка му го завела на учебно заведение и по-късно отлетяла за Англия.

Холивудската звезда си спомня добре сутринта, в която майка му е отпътувала и се е сбогувала с него, откакто го е изпратила до учебно заведение. " Спомням си по какъв начин тя ми сподели " сбогом " по метод, по който хората си споделят " довиждане ", споделя Джакман. " Когато се прибрах мама не беше у дома. На идващия ден получихме депеша от нея. Не имах вяра, че си е тръгнала вечно ", споделя през сълзи той.

" Татко се молеше всяка вечер мама да се върне ", споделя още австралиецът и откровено признава, че му е лишило няколко години да осъзнае, че майка му няма да се върне.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР