Оказва се, че през 2012 година скандалният Спас е завлякъл

...
Оказва се, че през 2012 година скандалният Спас е завлякъл
Коментари Харесай

Бомба! Вижте Само Каква Космическа Сума Е Успял Да Измъкне От Жертвите Си Измамникът Спас - Александър!

Оказва се, че през 2012 година скандалният Спас е завлякъл десетки българи със сума, която съгласно жертвите надвишава 70 000 лева

Мъж, който тогава живее в Лондон, и негови другари са завлечени с огромната сума. Грубите им калкулации сочат, че става дума за 70 000 лева

„ Представи ни се, като притежател на редица български компании, съсобственик в швейцарска компания, работещ в британска компания и продава пакети самолетни билет ”, споделя поискалият да останен неизвестен мъж.

След като част от хората не получават самолетните си билети, мъжът отива във Варна. Представя му собствен съучастник, който обаче се оказва, че само дели с него общ офис.

„ В началото бях в потрес – признава завлеченият мъж. – През това време, до момента в който момчето е по свои задания, Спас му открадва печата и стартира да подпечатва подправени бланки на контракти, самолетни билети. Освен това отива във компания „ Юзит Калърс ”, където се показва като съсобственик. Фирмата не ревизира това, че той не е съсобственик на компанията на това момче, и стартира да работи с него, да му издава самолетни билети “.

Спас още веднъж изчезва, а полицията бездейства. Мъжът и приятелите му стартират да го търсят сами. Откриват го в хотел в Русе.

„ Започнахме да го разпитваме. Призна ни безусловно всичко, че е негова машинация, че е правил нещата съзнателно ”, споделя мъжът.

От „ Юзит Калърс ” удостоверяват пред Би Ти Ви, че през 2012 година са станали жертва на документна машинация, осъществена точно от Спас Василев.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР