Оказва се, че откакто е част от танцувалното шоу Денсинг

...
Оказва се, че откакто е част от танцувалното шоу Денсинг
Коментари Харесай

Доктор Щонова изгуби съня си

Оказва се, че откогато е част от танцувалното шоу Денсинг старс, постоянно усмихнатата доктор Неделя Щонова е изгубила съня си. Този факт бе споделен персонално от нея, минути преди старта на предаването предишния понеделник.

 

Оказва се, че графикът на дипломираната невроложка е извънредно претрупан около усвояването на комплицираните хореографии на колегата й Атанас Месечков и това е повода, заради която не й остава време да се наспи. Налага й се да става в 5.30 ч. сутринта, а и всичко я боляло от подготовките, което в допълнение затруднява съня й.

 

Звездата популяризира особено послание към почитателите си посредством обществените мрежи, в което се признава:

„ Хората не виждат, че ставаме заран в 5.30, не виждат безсънните нощи, не виждат по какъв начин лишаваме фамилиите си и приятелите от наличие, не виждат целия развой, целия труд, който влагаш, с цел да създадеш нещо, не виждат контузиите, травмите, болките, кръвоизливите, сълзите. Може би няма и потребност да ги виждат. Те виждат крайния резултат. Всяко нещо си има своята цена. “

 

Очевидно телевизионната лекарка е подготвена да заплати цената на танците, защото постоянно е мечтала да танцува. Тя разкри още на старта на шоуто, че като дребна е желала да стане балерина, само че с цел да извърши желанието на родителите си, станала доктор.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР