Оказва се, че напразно се стремим към съвършенство. Или поне

...
Оказва се, че напразно се стремим към съвършенство. Или поне
Коментари Харесай

Мъжете не искали да сме съвършени

Оказва се, че на вятъра се стремим към съвършенство. Или най-малко що се отнася до мнението на мъжете. Те освен, че знаели, че идеални дами няма, само че и харесвали половинките си такива, каквито са, сочи следващото проучване на тематика жените-мъжете-любовта-секса и други животни.

От една страна, по този начин можем да си отдъхнем, че умората в очите за тях не е знак, че към този момент не сме красиви или няма да се тормозим, че можем да бъдем разконспирирани, че използваме маска за лице и си боядисваме косата всеки месец. И още куп други „ женски ” неща, които ни преправят по този начин, че да изглеждаме съвършено когато и да е.

Какви обаче са недоволствата на мъжете? Изреждаме – индиферентност към спорта, неприятен темперамент, фикс идея на тематика непорочност и опити за интервенция в връзките с приятелите. Не може да не се прибавят и тези моменти, в които те гледат телевизия, а ние просто желаеме да си разкажем деня и надлежно ставаме „ досадни ”. Както и когато закъсняваме с половин-един-два часа, освен това единствено тъй като се опитваме да създадем най-хубавия избор – тъмночервената или светлосинята рокля ;-)

Все част от несъвършенствата, които би трябвало да повярваме, че мъжете одобряват. Така че стремежът към съвършенство си остава за лично наслаждение и дано не бъдем строги към себе си!

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР