Оказва се, че голям процент от населението на Острова се

...
Оказва се, че голям процент от населението на Острова се
Коментари Харесай

Британците, голотата и кои са любимите им дейности без дрехи

Оказва се, че огромен % от популацията на Острова се усеща чудесно да прави доста от домакинските си отговорности без облекла.

Според изследване на Vision Direct, обхващащо 2000 души, готвенето, градинарството и чистенето с прахосмукачка са измежду дейностите, които британците на драго сърце правят голи.

Една трета от интервюираните не се тормозят да смъкват непотребните облекла, с цел да изпият чаша вино или да похапнат. Точно толкоз и обичат голотата заради простата причина, че ги кара да се усещат свободни.

Сред останалите домашен отговорности и занимания в свободното време, които англичаните обичат да правят голи, попадат и четенето на вестник, миенето на съдове, гледането на телевизия и слушането на музика.

Цели 70% нямат нищо срещу да се разголват пред сътрудниците си, a 30% от интервюираните признават, че нямат терзание да останат без облекла пред най-близките си другари, написа Daily Express.

Резултатите, които ни изненадаха, несъмнено идват от обстоятелството, че 11% от участниците в него са карали голи, а 13% са правили служебни задания без облекла. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР