Оказва се, че денят на обявяването на бременността на Меган

...
Оказва се, че денят на обявяването на бременността на Меган
Коментари Харесай

Щастие с 37 години разлика: как Меган и Хари почетоха принцеса Даяна при обявяването на бременността

Оказва се, че денят на оповестяването на бременността на Меган Маркъл не е по никакъв начин инцидентна, а е истински реверанс към паметта на принцеса Даяна! Те избраха Денят на влюбените, с цел да оповестят щастливата вест, което единствено по себе си е доста сладко и благо решение, само че има един факт, който прави деня още по-специален.

На този ден преди 37 години самата принцеса Даяна е оповестила, че е бременна с второто си дете - принц Хари!

Дните са тъкмо с 37 години разлика, само че е повече от ясно, че Меган и Хари не са избрали инцидентно тази дата.

Херцозите на Съсекс оповестиха прелестната вест с хубав кадър, на който двамата се усмихват, а Меган допира бременносто си коремче.

Преди 37 години е излязло и формалното известие от Двореца, че принцеса Даяна и принц Чарлз чакат второто си дете: "Принц Чарлз и принцеса Даяна са доста щастливи от новината, както и кралица Елизабет, принц Филип и всички членове на фамилията им " , написа в изказването от преди 37 години.

Меган и Хари към този момент имат един наследник - Арчи, който ще навърши 2 през тази година. Преди щастливата вест за идното братче или сестриче на Арчи обаче, Меган разкри, че е претърпяла импровизиран аборт през юли 2020г.

Преди повече от година Хари и Меган се отхвърлиха от кралските си привилегии и отговорности и взеха решение да заживеят в Съединени американски щати дружно със сина си. В момента живеят в Калифорния и водят много по-спокоен живот, надалеч от публичността.

Прочетете още за историята на Меган и Хари:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР