Оказа се, че преди сватбата си с третата си жена

...
Оказа се, че преди сватбата си с третата си жена
Коментари Харесай

Делбата започва: Кой ще прилапа наследството на Хю Хефнър и с колко ще се облажи палавата му вдовица

Оказа се, че преди сватбата си с третата си жена създателят на мъжката библия Playboy я е предиздвикал да подпише стоманен предбрачен контракт, съгласно който 31-годишната моделка не може да претендира за неговото положение. Докато в обществените мрежи оплакват кончината на " последния натуралист на Америка ", западните таблоиди започнаха да спорят, кой ще прилапа неговото положение. 
По данни от 2012 година, капиталът на създателя на империята Playboy възлиза на 43 милиона $. Но, тъй като паметното списание и сега продължава да се издава в над 20 страни по света, а приходът от продукцията с логото на компанията годишни надминава 1 милиард $, сумата може значително да нарасне.


Хю Хефнър чества 75-ия си рожден ден (Кан, 2001 година)

Когато стана известно, че третата брачна половинка на Хю Кристъл Хефнър е висяла непрекъснато във Facebook, до момента в който той е умирал, в обществените мрежи избухнаха с гневни рецензии против нея. Бившата моделка даже е изтрила някои от постовете си, под които почитателите на Хю писаха гневни мнения и я упрекваха в това, че тя към този момент пресмята разновидностите по какъв начин " най-ефективно " да изхарчи неговото завещание.

Но...

 Хью Хефнер со своей третьей супругой Кристал Харрис в день бракосочетанияФото: © playboyenterprises.com
Хю Хефнър с третата си брачна половинка Кристъл Харис в деня на сватбата им

Още през 2013 година авторитетното списание US Weekly обясни, че " зайчето " въпреки всичко не е толкоз просто. Преди брака Харис, която е два пъти по-млада от Хю, е била накарана от бъдещия си брачен партньор да подпише предбрачен контракт, въз основа на който при положение на гибелта на Хефнър тя няма да получи нищо.

Всичко, на което вдовицата може в този момент да се надява, са подарените ѝ бижута, в това число и брачния ѝ пръстен с брилиянт, и някои персонални движимости, с които тя се е сдобила по време на брака си с " бащата " на Playboy.

 Фото: ©crystalhefner.com

В същото време в наследството на починалия издател се споделя, че цялото му положение би трябвало да бъде поделено сред тримата му сина: Купър, Дейвид и Мартсън, а също и дъщерята Кристи Хефнър.

Част от имуществото си Хефнър е завещал на Университета в Южна Калифорния и на няколко благотворителни организации.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР