Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, заради която

...
Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, заради която
Коментари Харесай

Лили Иванова на тежки антидепресанти… Нервен срив я покосил след обир от маскирани мъже

Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, поради която Лили Иванова стана обект на насмешки след двата й следващи концерта в НДК. След грабеж в дома й, тя получила внезапен нервозен срив. и се наложило да мине на антидепресанти, които се трансформирали в причина за внезапното й напълняване. С което певицата изненада публиката неотдавна.

След като през лятото бе ограбена от маскирани мъже, звездата изпаднала в дълбока рецесия.

Те нахлули в дома й и отмъкнаха сериозна сума, както и скъпи бижута. Наложило се да се намеси доктор, който изписал мощните успокоителни на певицата.

По остаряло предписание името на Лили Иванова се загатва с особени страсти. Обикновено й се възхищават. Но в края на предходна година, след трите и обичайни концерта в зала 1 на НДК, публиката остана много неприятно сюрпризирана от внезапното й напълняване. Досега звездата постоянно е била в съвършена форма във всяко едно отношение, в това число и във визията. Този път обаче тя излезе пред публиката очевидно напълняла. И издокарана в рокля, подчертаваща всички проблематични елементи по тялото й.

Почитателите й останаха разочаровани от обстоятелството, че единствено в границите на няколко месеца примата е натрупала нетипични за фигурата й паласки и е отпуснала корема.

Истината е, че това е обикновено за всяка жена на 84 години, само че не и за Лили Иванова, чиято фигура постоянно е била съвършена. А и също така е ясно, че пази зверска диета – не употребява самун, сол или сладко. А в заведенията пие единствено гореща вода и спортува всекидневно.

Крадците нахлули в дома й, отключвайки вратата на жилището й със особено устройство. След като влезнали в дома й, завързали изплашената певица и съумели да отмъкнат крупна сума пари, която певицата държала в жилището си след продажба на парцел. Прибрали и скъпите й дизайнерски бижута, след което я развързали и си тръгнали.

Макар да не съумяла да види лицата на обирджиите, мълвата носи, че обирът е бил осъществен от извънредно близки до нея хора, които влизали постоянно в дома й и го познавали повече от добре. Именно заради тази причина разкрили елементарно всичките й скъпоценности.

Запознати настояват, че съмненията за нападението паднали върху другар на една от племенниците й. Дъщерите и внуците на сестрата на Лили Иванова, трябваше да наследят всичките й пари и парцели след гибелта й. Предвид обстоятелството, че певицата няма деца.

Звездата се грижеше за тях като родна майка и баба.

Сестра й, която е в дом за възрастни хора, защото страда от деменция, има две дъщери – Мария и Радмила. Както и две внучки и двама внуци. Според упорита мълва любим на звездата е най-големият внук Иван. За който се смяташе, че ще получи максимален дял от наследството. През лятото обаче Лили Иванова изненадващо лиши всички тях от завещание. И учреди фондация, която да ръководи имуществото и парите й след нейната кончина.

Изпълнителен шеф на фондацията стана самата Лили Иванова. А малко след учредяването й се разнесе мълвата, че певицата е изгонила дребната щерка на сестра си от мезонета в центъра на София, който й била предоставила за прилагане. Така и не стана ясно каква е повода, довела до разправията сред двете, завършила по този противен метод.

Смята се, че има връзка сред обира в дома на примата и лишаването на околните й от завещание.

Така и не излиза наяве обаче кое от двете е повода и кое следствието. Дали примата първо ги е лишила от завещание и някой от тях е решил да я ограби за възмездие. Или пък първо са я ограбили и тя за наказване ги е лишила от правото да употребяват парцелите й след нейната кончина.

Хора от най-близкото й обграждане издават, че след обира, тя напряко не била на себе си. Изпаднала в цялостен нервозен срив, плачела всяка вечер и спряла да се среща с хора отвън работата си. Стояла затворена и не допускала никого в дома си. Същевременно почнала да търси старите си другари, с някои от които не се била чувала от години. За никого не е загадка, че примата има податливост да приема някои хора доста покрай себе си и да им се предоверява. А по-късно при най-малкото нарушение стартира да им се сърди по този начин, че не ги търси с години.

След случката обаче се върнала още веднъж към тези хора, заравяйки томахавката.

Според осведомени, без приема на антидепресанти, Лили напълно щяла да се срине. А в това време те се отразяват доста зле на тежестта й.

Мнозина са на мнение, че в случай че примата бе заложила на по-подходящ тоалет за двата си поредни концерта в НДК в края на предходната година, надали някой щеше да забележи напълняването. В последна сметка има късмет певицата още веднъж да отслабне. Но пък за сметка на това никой от критиците й няма да стане като Лили Иванова.

Източник: Уикенд, Клюки 

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР