Оживление настъпи в кулоарите на парламента, след като стана ясно,

...
Оживление настъпи в кулоарите на парламента, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Коментари в парламента: Кои депутати ще проверява Комисията за борба с корупцията?

Оживление настъпи в коридорите на Народното събрание, откакто стана ясно, че против депутати от всички партии има сигнали в Комисията за битка с корупцията.

Оказа се, че Българска социалистическа партия са сезирали комисията за това, че министър председателят Бойко Борисов играе футбол с тениска, на която има рекламни надписи и лого.

„ Разбрах, че са правили инспекция дори на Делян Пеевски и са открили, че всичко е наред. Така че явно комисията работи по някакъв начин”, сподели Антон Кутев от Българска социалистическа партия.

„ В края на краищата възможно ли е министър председателят да играе футболен мач с тениска – не е възможно, когато това е реклама”, добави той.

Тома Биков от ГЕРБ пък разяснява, че от Българска социалистическа партия са хора с изключително възприятие за комизъм и „ евентуално си нямат работа пак”.

„ Много се веселя, че ще има инспекции. Аз не се колебая, че в Народното събрание има мои корумпирани сътрудници. Само им вижте костюмите и обувките. Един костюм, който коства 7-8 хиляди лв., по какъв начин се купува с една депутатска заплата?”, уточни пък Славчо Атанасов от „ Обединени патриоти”.

Днес в Народното събрание се закле нов народен представител в редиците на ГЕРБ. Станислав Попов влиза на мястото на Петя Аврамова, която стана районен министър. Днес за пръв път в пленарната зала, откакто беше преустановен мандатът му като министър, пристигна и Ивайло Московски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР