Ожененият от пръв поглед австралийски младоженец Стивън разкри, че вече

...
Ожененият от пръв поглед австралийски младоженец Стивън разкри, че вече
Коментари Харесай

Стивън Стюарт от MAFS Australia разкрива брутален момент, в който знаеше, че бракът с Майкъл е приключил

Ожененият от пръв взор австралийски жених Стивън разкри, че към този момент не приказва с някогашния си брачен партньор в шоуто Майкъл - и жигосах връзката като " упорита работа ".

Взривоопасните разногласия сред Стивън, 26, и Майкъл, 34, ги накараха да изоставен шоуто единствено след няколко седмици дружно, а Стивън подвигна капака на бурната връзка и провокациите на двойката като двойка от един и същи пол в шоуто.

Фризьорът от Пърт беше сдвоен с Майкъл, откакто някогашният жених на Майкъл реши да напусне шоуто преди деня на сватбата им, само че Стивън сподели, че в никакъв случай не се е чувствал като „ правилно “ съвпадане, само че по-скоро като сурогат. След това двамата се бориха с обвиняванията, че флиртуват с други хора и „ надълбоко вкоренена “ липса на връзка.

Стивън твърди, че двамата не могат да намерят общ език и сподели, че не е имало „ същинска искра “ в чат с Daily Mail Australia. „ Нямахме нещо, за което да се свързваме... Всяко взаимоотношение просто не протичаше и беше сложна работа. След като разбрах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР