Охранителни камери в Лондон запечатаха геройския подвиг на българин, който

...
Охранителни камери в Лондон запечатаха геройския подвиг на българин, който
Коментари Харесай

Българин опита да предотврати обир в Лондон, крадците го наръгаха със самурайски меч

Охранителни камери в Лондон запечатаха геройския героизъм на българин, който се опита да спре крадци. Новината беше публикувана от английските медии, заяви bTV.

Става въпрос за българина Петър Димов, който живее на Острова от 15 години. Мъжът се оказал на несъответствуващото място, в несъответствуващото време, когато петима крадци се пробвали да разбият витрината на бижутерски магазин с крадена кола. Двама от тях пристигнали на набелязаното място с мотопеди.

Мъжете били въоръжени с брадви, самурайски меч и чукове. След като не съумели да пробият с колата, крадците почнали да разрушават витрината с чукове и брадви.

Случващото се от отсрещния тротоар видял служащият Петър Димов. Без да се замисля, той взема решение да се опита да ги спре. Доближава се, само че е повален на земята, а единият от крадците го наръгва със самурайския меч в гърба.

Въпреки пострадването, българинът не се отказал и спречкването траяло. Тогава на помощ на сътрудника си се притеhttps://youtu.be/_63fmFkG-08
Димов бил откаран в болничното заведение. Осем шева са били нужни, с цел да затворят раната на коляното, а поради пробождането в гърба развил белодробна зараза.

" Усещам раната на гърба си непрекъснато. Боли ме, когато седнал съм и лежа ", оплака се българинът, представен от уеб страницата " Метро ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР